Wandeloogst
Activiteiten
Workshops
Wandelwaardebon
Agenda
Handig om te weten
Even voorstellen
Gastenboek
Fotoalbum
Contact
Leuke websites
Sitemap

Workshops en wandelingen

 

Regelmatig geef ik workshops en wandelingen waarvoor men zich individueel kan inschrijven. Deze workshops vinden plaats op de Graafse Hof, in het centrum van 's-Hertogenbosch of op een landelijke locatie.


Op deze pagina vindt u de de aankomende workshops en wandelingen. U kunt zich voor deze workshops of wandeling aanmelden via geertje@wandeloogst.nl of via het contactformulier.

 

Wilt u weten wat Wandeloogst de komende maanden organiseert? Kijk dan in de agenda.

 

 *****

 

Zaterdag 7 oktober 14 – 17 uur

 

Verhalen en eetbare natuur

 

Bij Tate, Esscheweg 1, Boxtel

 

Ga mee op een verrassende herfstwandeling door het prachtige landgoed tussen Esch en Boxtel. Tijdens de wandeling komen eetbare planten en hun oude verhalen aan bod. Daarna gaan we ook enkele gerechtjes maken.

 

 

 

We wandelen over een prachtig oud landgoed. Onderweg staan we regelmatig stil om planten, bessen, noten of zaden te proeven. Uiteraard met mooie verhalen over het cultuur-historisch gebruik van de planten, struiken en bomen waar we van oogsten.

We nemen de oogst mee naar een authentiek bakhuisje. Daar maken we lekkere gerechtjes die we onder het genot van een kopje zelfgemaakte kruidenthee proeven.


Kosten voor de wandeling zijn 35 euro per persoon. Neemt u nog iemand mee? Dan betaalt de tweede persoon maar 25 euro. Er kunnen maximaal 20 personen deelnemen.

 

Er zijn momenteel nog 11 plaatsen vrij.

 

Geef je op via info@wandeloogst.nl of het contactformulier.

 

----
Blijf op de hoogte van de nieuwste workshops via mijn facebookpagina of de maandelijkse nieuwsbrief. Mail info@wandeloogst.nl of stuur een berichtje.

 

Top
Wandeloogst  | info@wandeloogst.nl