Wandeloogst
Activiteiten
Workshops
Agenda
Handig om te weten
Even voorstellen
Gastenboek
Fotoalbum
Contact
Leuke websites
Sitemap

De agenda van Wandeloogst

 

Hieronder volgt een summiere opsomming van de data waarop Wandeloogst activiteiten organiseert. Handig om te kijken of je een keer meer kan doen of als je Wandeloogst wilt boeken en wilt weten of er nog ruimte is.

 

Alle data zijn onder voorbehoud. Voor een compleet overzicht kun je het beste even met ons contact opnemen. Ook op facebook en in de maandelijkse nieuwsbrief staan de laatste updates.

 

In principe zijn we beschikbaar op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Na overleg is wellicht ook een andere dag mogelijk. 

 

 ***

Zaterdag 24 februari Vroege voorjaarskruiden. Wildplukwandeling op stadslandbouwproject De Graafse Akker in 's-Hertogenbosch. Van 11 uur tot 12.30 uur. Kosten: 15 euro p.p. inclusief wilde kruidenthee. Aanmelden kan via info@wandeloogst.nl of het contacformulier

 

Zaterdag 10 maart Start Voorjaarscursus Wildplukken. Leer alles over eetbare natuur in het voorjaar. De andere cursusdata zijn zaterdag 24 maart, zaterdag 7 april en zaterdag 21 april. Alle keren van 9.30 tot 12.30. Alle locaties zijn in de buurt van 's-Hertogenbosch.

De kosten zijn 120 euro. Inclusief btw, cursusmateriaal, recepten, koffie, thee, zelfgemaakte hapjes en een boekje over wildplukken.

Wil je een mail met meer informatie over de cursus ontvangen? Stuur dan even een berichtje.

Er zijn momenteel nog 4 plaatsen vrij.

 

Zondag 11 maart Eureka Urtica. Alles over de brandnetel. Lekkere gerechtjes, een brandnetel handcrème en heel veel leuke en interessante informatie. In samenwerking met gezondheidsconsulente Kaat de Waele van Appelblauwzeegroen.

Van 13 uur tot 16.30 in het centrum van Den Bosch. 35 euro per persoon. Neem je iemand mee? Dan betaalt de tweede persoon 25 euro.

 

Zondag 25 maart Wildplukwandeling op Landgoed Bleijendijk.

Wil je in februari een mail met meer informatie over deze wandeling ontvangen? Stuur dan even een berichtje.

 

Maandag 30 april tot en met vrijdag 4 mei Natuurbeleefweek in Frankrijk. Op avontuur in de natuur vanuit Centre Lothlorien in Noord-Frankrijk. Vijf dagen wildplukken, natuurverhalen, kunst maken en lekker wandelen. Wil je een mail met meer informatie over deze beleefweek ontvangen? Stuur dan even een berichtje.

 

 

Mail info@wandeloogst.nl of gebruik het contactformulier

om je voor deze activiteiten in te schrijven.

 

 

Top
Wandeloogst  | info@wandeloogst.nl